FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bevanda-Staničić: Potaknuti suradnju BiH i Hrvatske

Autor: rmav
SARAJEVO, 14. veljače 2012.(Hina) - Hrvatski veleposlanik u Bosni i Hercegovini Tonči Staničić sastao se u utorak u Sarajevu s novoimenovanim predsjedateljm Vijeća ministara BiH Vjekoslavom Bevandom i tom mu je prigodom čestitao na preuzimanju nove dužnosti te mu je u ime Republike Hrvatske zaželio uspjeh u radu, priopćeno je iz Bevandina ureda.

Kako je navedeno, Bevanda je upoznao veleposlanika Staničića o početku rada novog Vijeća ministara BiH istaknuvši kako je zadovoljan prvim poduzetim koracima i pozitivnim radnim ozračjem koja vlada među ministrima.

Razmatrajući bilateralne odnose Hrvatske i BiH Bevanda i Staničić su konstatirali kako je suradnja dobra, no i to kako ju potrebno intenzivirati na institucionalnoj razini, posebice u sektoru europskih integracija, te dalje jačati gospodarsku suradnju.

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Bevanda i veleposlanik Tončić načelno su razgovarali i o mogućnosti posjeta hrvatskog premijera Zorana Milanovića Bosni i Hercegovini, stoji u priopćenju.

(Hina) xrm ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙