FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka softverska tvrtka UX Passion otvorila podružnicu u Londonu

Autor: tmis
ZAGREB, 9. veljače 2012. (Hina) - Zagrebačka softverska tvrtka UX Passion, iza koje stoje tri mlada poduzetnika, a bavi se dizajnom i izradom rješenja za korisnička iskustava, otvorila je podružnicu u Londonu radi jačanja izvoznih aktivnosti i širenja poslovanja na Veliku Britaniju i zemlje Commonwealtha, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Tvrtku UX Passion 2009. osnovali su Antun Debak, Darko Čengija i Vibor Cipan, koji imaju između 26 i 27 godina, a nakon dvije godine poslovanja danas ostvaruju više od 96 posto prihoda kroz izvoz svojih rješenja.

Za otvaranje podružnice u Londonu kažu da je veliki iskorak, ali i logičan potez u dugoročnoj strategiji, jer su i do sada već uspješno surađivali s mnogim britanskim klijentima, poput tvrtki Vodafone, IBM UK, Ogilvy PR UK i Qualtrak.

Novi ured smješten je u samom središtu Londona, a želja osnivača je postupan rast sestrinske tvrtke kojom će, barem u prvo vrijeme, upravljati zagrebačka 'centrala'.

Londonska podružnica UX Passion Ltd. fokusirat će se na dizajn i razvoj korisničkih iskustava, osobito na mobilnim i tablet platformama.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙