FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 26. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Otvorena je za sva vozila dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat, izvijestio je Hrvatski aautoklub. Na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije iz Splita prema Braču i Visu, te trajektna Lopar-Valbiska. Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na državnoj cesti D42 Josipdol-Poljanak, te na lokalnim cestama na području Delnica, Čabra i Vrbovskog. Ostali moraju imati zimsku opremu. Županijska cesta ŽC 5169 Bjelopolje-Donji Lapac, zbog poledice, je otvorena samo za osobna vozila.

ZAGREB -U unutrašnjosti umjereno i znatno oblačno uz mogućnost slabih i rijetkih oborina na granici kiše i snijega. Na Jadranu sunčano. Vjetar slab, duž obale umjerena i jaka bura. Najviša temperatura zraka od 0 do 5, a na Jadranu između 9 i 14 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙