FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Posjet državnih revizora iz Srbije hrvatskim kolegama

Autor: nbrc
ZAGREB, 8. prosinca 2011. (Hina) - Predstavnici Državne revizijske institucije Republike Srbije tijekom ovotjednog posjeta Državnom uredu za reviziju Republike Hrvatske razgovarali su o temama vezanim za rad i razvoj vrhovnih revizijskih institucija, kao što su metodologija rada, kontrola kvalitete u reviziji, pitanja pravne podrške, izvijestili su danas iz Državnog ureda za reviziju.

Predsjednik Državne revizorske institucije Republike Srbije Radoslav Sretenović sa članovima Savjeta i suradnicima boravio je u službenoj bilateralnoj posjeti Državnom uredu za reviziju Republike Hrvatske dva dana, 6. i 7. prosinca.

Predstavnici Državne revizorske institucije tom su prigodom s glavnim državnim revizorom Republike Hrvatske Ivanom Klešićem i njegovim suradnicima razgovarali o temama od posebnog interesa za rad i razvoj vrhovnih revizijskih institucija kao što su metodologija i način rada, kontrola kvalitete u reviziji, pitanja pravne podrške, te pitanja vezana uz prilagodbu međunarodnim standardima i europskoj praksi, navodi se u priopćenju.

(Hina) xpp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙