FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski drvoprerađivači na sajmu namještaja u Beogradu

Autor: tper
ZAGREB, 11. studenog 2011. (Hina) - Na Međunarodnom sajmu namještaja, koji će se od 14. do 20. studenog održati u Beogradu, predstavit će se i 11 hrvatskih tvrtki iz područja drvoprerađivačke industrije, izvjestili su iz Hrvatske gospodarske komore (HGK) koja je organizator njihova nastupa.

Na zajedničkom štandu površine 435 četvornih metara svoje će proizvode predstaviti Spin Valis, Lupino, Masivni namještaj, PPS Galeković, Spačva, Kordun alati, Potočnjak, Bernarda, Ariš, Adut i Atmosfera.

Sajam u Beogradu i tržište Srbije iznimno je važno za domaću drvnu industriju koja svojim proizvodima može biti konkurentna na tom veliko i zahtjevnom tržištu, posebice s proizvodima od slavonskog hrasta, ističu iz HGK.

Međunarodni sajam namještaja, opreme i unutrašnje dekoracije se po 49. put održava na Beogradskom sajmu, a organizatori najavljuju da će se na njemu predstaviti oko 500 izlagača iz 20 europskih zemalja, među kojima i izlagači iz Austrije, Njemačke, Italije, Danske, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske, Bugarske, Češke, Grčke, Poljske, Turske, itd.

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙