FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj za sufinanciranje troškova otkupa maslinovog ulja

Autor: tper
ZAGREB, 9. studenog 2011. (Hina) - Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja raspisalo je danas javni natječaj za sufinanciranje troškova otkupa maslinovog ulja proizvedenog iz domaćih maslina roda 2011.

Ministarstvo će sufinancirati troškove otkupa otkupljivačima u iznosu od 3 kune po kilogramu (kn/kg) za djevičansko maslinovo ulje i 7 kn/kg za ekstra djevičansko maslinovo ulje, pod uvjetom da minimalna otkupna cijena djevičanskog maslinovog ulja iznosi 33 kn/kg, a ekstra djevičanskog maslinovog ulja 40 kn/kg.

Sufinancirat će se troškovi otkupa do 500.000 kg djevičanskog maslinovog ulja i do 500.000 kg ekstra djevičanskog maslinovog ulja ovogodišnjeg roda.

Minimalna količina maslinovog ulja čiji će se otkup sufinancirati je 1.000 kg po jednom otkupljivaču, a sufinancirat će se otkup maslinovog ulja koje je otkupljeno do 31. siječnja 2012.

Pravo sudjelovanja imaju uljare, domaće pravne i fizičke osobe-otkupljivači koji su registrirani pri Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi.

Prijave se podnose Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do 15. veljače 2012.

Ministarstvo će potpisati ugovore sa otkupljivačima nakon dostave dokumentacije o izvršenom otkupu.

Otkupljivač je obvezan proizvođaču maslinovog ulja isplatiti cjelokupnu vrijednost isporučenog maslinovog ulja otkupljenog u okviru kvote najkasnije do 31. svibnja 2012.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙