FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 2. studenog 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost na cestama u Slavoniji, Lici, Gorskom kotaru i u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Zastoji su mogući na dionicama gdje su radovi u tijeku. Na autocesti A1, zbog radova na izgradnji nadvožnjaka Drvenik, između čvorova Ravča i Vrgorac vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika u dužini od 5 km (od 452. do 457. km).Zbog radova je zatvorena državna cesta D1 Knin-Sinj, na dijelu između Knina i Biskupije, a obilazak je preko Drniša. Na Jadranskoj magistrali (D 8) preko Šibenskog mosta vozi se naizmjence. Početkom zimskog računanja vremena na motornim vozilima i danju moraju biti uključena dnevna ili kratka svjetla. U putničkom prometu na graničnim prijelazima nema čekanja. Teretni je promet pojačan na Bregani na izlasku. Zbog gužve na izlazu teretnih vozila na Macelju, policija ih isključuje na čvoru Sveti Križ Začretje na autocesti A2 Zagreb-Macelj. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U unutrašnjosti maglovito ili s niskim oblacima, a ponegdje može biti slabe rosulje. Sredinom dana i poslijepodne su moguća sunčana razdoblja. Na Jadranu i višem gorju pretežno sunčano. Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura od 8 do 13, a na Jadranu od 18 do 23 stupnja Celzijeva.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙