FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 15. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog orkanske bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1, između čvorova Gornja Ploča i Maslenica. Državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački i Jadranska magistrala (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene otvorene su samo za osobna vozila. Preko mosta u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i kamp prikolice (I.skupinu vozila), a Jadranskom magistralom (D 8) od Senj do Karlobaga dodatno i za dostavna te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina vozila). Zbog požara je zatvorena Jadranska magistrala (D8) u mjestu Podgora. Obilazak regulira policija. Na autocesti A1, na nekoliko dionica između čvora Gospića i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajekti na liniji Prizna- Žigljen i Sumartin-Makarska.

ZAGREB - Pretežno sunčano i svježe, a na Jadranu i dalje vjetrovito. U unutrašnjosti ujutro mjestimice slab mraz. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni. Na Jadranu umjerena i vrlo jaka, na udare i olujna bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 9 do 14, a na Jadranu između 14 i 19 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙