FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 24. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, Gorskom kotaru i dijelu središnje Hrvatske. Jak vjetar usporava promet između Kikovice i tunela Tuhobić. Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Mogući su zastoji na dionicama na kojima su u tijeku radovi. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom cijevi dvosmjerno, na više dionica između čvora Gospića i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Promjenljivo do pretežno oblačno. U unutrašnjosti mjestimice rosulja, a povremene kiše bit će posebice u Slavoniji, Baranji i Podravini. Na Jadranu se očekuju i lokalni pljuskovi uz mogućnost grmljavine, ponajprije u Dalmaciji. Vjetar na kopnu slab, na istoku zemlje do umjeren jugoistočni. Na Jadranu će jugo postupno jačati na umjereno do jako, a prijepodne će na sjevernom dijelu još puhati umjerena bura. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 7 do 13, na Jadranu između 14 i 19 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙