FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 3. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Vozi se uz povoljne vremenske uvjete u cijeloj zemlji, bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Zbog radova na nadvožnjaku „Drvenik“ na autocesti A 1 zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Zbog razminiranja, od 8 do 18 sati zatvaraju se ceste: državna D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta i županijska ŽC4134 Gaboš-Nuštar između Ostrova i Nuštra. Vozila se propuštaju 15 minuta prije punog sata.

ZAGREB - Sunčano, te i dalje toplije od prosjeka. Vjetar slab, na Jadranu slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 27, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 27 do 30 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙