FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 14. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog bure su za sav promet zatvorene dionica autoceste A1 između čvorova Maslenica i Gornja Ploča i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački. Obilazak je: Karin – Obrovac – Gračac – Udbina – čvor Gornja Ploča (D27, D1, D522). Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb,između čvorova Delnice i Kikovica, u oba smjera, zabranjen je promet za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle, kampere, kombi vozila i kamp prikolice. Obilazak je državnom cestom D 3. Na Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Karlobaga promet je zabranjen za autobuse na kat, motocikle, kamp prikolice, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene smiju voziti samo osobna vozila. Na mostu u Dubrovniku zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu je trajektna linija Prizna- Žigljen za otok Pag.

ZAGREB - Pretežno sunčano, prohladno te razmjerno vjetrovito, posebice na Jadranu. Povremeno će biti umjerene naoblake, ponajprije u Slavoniji i u gorju. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren, u gorju i jak sjeveroistočnjak, a na Jadranu jaka i olujna bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 10 do 15, na Jadranu između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙