FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 30. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - S početkom zimskog računanja vremena, na motornim vozilima i za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla, podsjeća HAK vozače. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te dužih cijelih autocesta A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A4 Zagreb-Goričan. Na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca magla mjestimice smanjuje vidljivost na 50 do 100 m. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A1, na više dionica između čvora Gospić i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a zbog radova na izgradnji nadvožnjaka Drvenik, od 452. do 457. km prometuje se dvosmjerno, jednom stranom kolnika.

ZAGREB - U unutrašnjosti djelomice sunčano, ujutro i prijepodne osobito u zapadnim predjelima s maglom i niskim oblacima, ponegdje uz mogućnost slabe rosulje. Na Jadranu će prevladavati sunčano, a na sjevernom je dijelu ujutro mjestimice moguća magla. Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura većinom od 12 do 17, a na Jadranu od 17 do 22 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙