FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poslovanje Zračne Luke Zagreb ocijenjeno uspješnim

Autor: dduk
ZAGREB, 28. listopada 2011. (Hina) - Poslovanje Zračne luke Zagreb (ZLZ) veoma je uspješno, jednoglasno je ocijenjeno na danas održanoj Skupštini čime su opovrgnuta medijska nagađanja o smjeni glavnog direktora Tončija Peovića, priopćeno je iz zagrebačke Zračne luke.

Skupština je jednoglasno usvojila izvještaj o poslovanju ZLZ-a u prvih devet mjeseci ove godine u kojem se ističe 42,8 milijuna kuna dobiti, što je 41 posto više nego lani, dok je istovremeno porasla vrijednost imovine za 27 milijuna kuna ili 2,7 posto, kaže se u priopćenju.

Vrlo su pozitivni i fizički pokazatelji poslovanja, o čemu svjedoči činjenica da je dvomilijunti putnik ove godine kroz Zračnu luku prošao 48 dana ranije nego prošle godine.

U dijelu izvještaja koji se odnosi na provedbu postupka odabira koncesionara, članovi Skupštine upoznati su s pravnim modelom po kojem bi radnici trebali steći poslovne udjele u vlasništvu ZLZ-a. Za taj model izrađeni su nacrti svih potrebnih odluka i čekaju se daljnje odluke vlasnika, kaže se u priopćenju.

(Hina) pp/xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙