FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 27. listopada

Autor: tper
ZAGREB, 26. listopada 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 27. listopada.

ZAGREB - Treća konferencija Dan velikih planova - Kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2012. godini održat će se u organizaciji tjednika Lider i Hrvatske udruge poslodavaca. Na konferenciji će biti dane procjena o tome kakva će biti sljedeća poslovna godina, a najavljeno je sudjelovanje analitičara, predstavnika banaka, velikih tvrtki i dr. (9,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva organizator je okruglog stola pod nazivom "Opomena-blokada računa-Kako izaći iz začaranog kruga?" s ciljem da se potrošači transparentno informiraju o zakonitosti i opravdanosti troškova nastalih pri naplati zaostalih potraživanja (10,00 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Listu 100 vodećih tvrtki u Adria regiji prema prihodima od prodaje i neto profitu, među kojima je i 31 hrvatska kompanija, na konferenciji za novinare predstavit će tvrtka Deloitte i poslovne dnevne novine Business.hr (11,00 sati, Deloitte, Zagreb Tower, Radnička cesta 80).

ZAGREB - Erste&Steiermaerkische Bank (ESB) i Europska investicijska banka (EIB) potpisat će ugovor o kreditu (11,30 sati, Erste poslovni centar, I.Lučića 2).

SPLIT - Na Trgovačkom sudu u Splitu održat će se prvo ročište za prodaju imovine Željezare Split u stečaju javnom dražbom. Početna cijena je 10,3 milijuna eura, a potencijalni kupci trebali su do 24. listopada uplatiti jamčevinu od 7,5 milijuna kuna. Stečaj splitske Željezare, koja ne radi pune dvije godine, otvoren je u ožujku ove godine (12,00 sati, Trgovački sud).

ZAGREB - Zračna luka Zagreb u dočekat će svog ovogodišnjeg dvomilijuntog putnika, 48 dana prije nego 2010. godine (12,45 sati, šalter informacija u putničkoj zgradi ZLZ).

ZAGREB - Tvrtke Pevec u stečaju d.o.o. i Pevec Zagreb d.o.o. u stečaju održat će konferenciju za novinare nakon Skupštine odbora vjerovnika oba društva, a izvijestit će o stečajnom planu. Također će biti riječi o poslovanju u prvih devet mjeseci (15,00 sati, Pevec centar Jankomir, Škorpikova 26).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙