FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 13. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali D8 od Bakra do Senja, zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle, kamp prikolice, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina vozila). Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, te na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Ravna Gora do tunela Čardak. Na autocesti A1, zbog radova na naplati Lučko zatvoren je izlaz s autoceste u smjeru Zagreba, promet je preusmjeren na naplatu Demerje. Na nekoliko dionica između čvora Gospića i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno mjestimice s kišom, i to uglavnom u prvom dijelu dana. Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a poslijepodne u Dalmaciji postoji mogućnost kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova i grmljavine. Puhat će povremeno umjeren, u gorju i jak sjeveroistočnjak. Na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura, prema kraju dana i s olujnim udarima, u Dalmaciji u početku umjereno jugo u okretanju na buru te poslijepodne u jačanju. Najviša temperatura zraka od 11 do 16, a na Jadranu između 18 i 23 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙