FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobit Tele2 Hrvatske u trećem tromjesečju 35 milijuna kuna

Autor: dduk
ZAGREB, 19. listopada 2011. (Hina) - Poslovni prihodi tvrtke Tele2 Hrvatska u trećem tromjesečju ove godine porasli su za 6,2 posto na godišnjoj razini, na 312 milijuna kuna, izvijestila je danas ta tvrtka.

Dobit prije kamata, oporezivanja, deprecijacije i amortizacije (EBITDA) Tele2 Hrvatske u trećem tromjesečju iznosi 35 milijuna kuna i veća je za 25 milijuna kuna od dobiti istog prošlogodišnjeg razdoblja. Rast EBITDA na godišnjoj razini iznosi 257 posto.

Tele2 Hrvatska je prema poslovnom izvješću u trećem tromjesečju stekao 45.000 novih korisnika te je na kraju rujna imao 827.000 korisnika, što je 12 posto više nego godinu ranije.

Tele2 Hrvatska dio je Grupacija Tele2AB koja je prema danas objavljenim konsolidiranim poslovnim rezultatima, u trećem tromjesečju ostvarila EBITDA od 2,89 milijardi švedskih kruna (oko 313 milijuna eura) što je pet posto više nego u trećem kvartalu 2010. godine.

Grupacija Tele2 pruža telekomunikacijske usluge u 11 zemalja i ima 33,5 milijuna korisnika. Nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža te zabavne sadržaje.

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙