FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 13. listopada

Autor: dsta
ZAGREB, 13. listopada 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 13. listopada.

ZAGREB - U organizaciji Udruge inovatora Hrvatske počinje 9. međunarodna izložba inovacija Arca u okviru koje će se održati i 2. konferencija Inovacijama do konkurentnosti. Na Arci se do 15. listopada predstavlja 120 izlagača od čega njih 11 iz inozemstva iz desetak zemalja. Prijavljeno je 250 inovacija iz Hrvatske i svijeta, koje su stvorili pojedinci i timovi stručnjaka. Novi inovativni proizvodi, razni prototipovi, multimedijalne prezentacije i računalne simulacije iz područja prirodnih znanosti, građevinarstva i arhitekture, bit će dio izložbenog prostora Arce. (11,00 sati, Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Hrvatske bratske zajednice 4).

ZAGREB - Tri priručnika o kulturnom turizmu i obnovi baštinske arhitekture bit će predstavljena u Muzeju suvremene umjetnosti. Priručnici su objavljeni u zajedničkoj nakladi Ministarstva turizma, zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, Globtour Eventa i Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku (12,00 sati, MSU, Avenija Dubrovnik 17).

SOLIN - Tri turističke i kulturološke priredbe - 18. međunarodna smotra turizma, filma i krajobraza, 14. međunarodni festival turističkog filma i 10. predstavljanje hrvatskih gradova za međunarodnu nagradu Zlatni cvijet Europe otvaraju se u Solinu. Na ovogodišnji Međunarodni festival turističkog filma prijavljena su rekordna 272 filma iz 67 zemalja, a 80 ih je nominirano za neku od festivalskih nagrada, među kojima je i 25 filmova iz Hrvatske (10,00 sati, hotel President Solin).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙