FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 20. rujna

Autor: tper
ZAGREB, 19. rujna 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 20. rujna.

ZAGREB - U Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva bit će održana završna svečanost i predstavljanje rezultata IPA 2008 twinning light projekta "Jačanje kapaciteta za sprječavanje nepravilnosti u postupcima javne nabave". Provedba projekta započela je 28. siječnja ove godine i završit će 28. rujna. Projekt je vrijedan 230 tisuća eura, a financira se iz IPA programa za 2008. godinu. Cilj projekta bio je doprinos jačanju pouzdanog i transparentnog sustava javne nabave u Hrvatskoj sukladno standardima EU te smanjivanje mogućnosti za nepravilnosti, prijevare i korupciju u postupcima javne nabave (11,30 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

OSIJEK - Predstavnici Erste&Steiermaerkische Bank na konferenciji za novinare predstavit će projekt mikrofinanciranja s ciljem samozapošljavanja nezaposlenih osoba s kvalitetnom poduzetničkom idejom, koji zbog svog statusa teže mogu zadovoljiti standardne uvjete za dobivanje kredita (11,00 sati, Hotel Waldinger, Županijska 8).

ZADAR - Ured Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Zadarske županije i podružnica Sindikata metalaca "TD Nauta Lamjana" na konferenciji za novianre govorit će o razlozima za generalni štrajk, o prethodnom pokušaju mirenja s poslodavcem, trenutačnoj situaciji u TD Nauta Lamjana, mogućnostima izanalaženja rješenja za plaću, perspektivi tvrtke te postupku moguće prodaje tvrtke. Biti će također riječi o daljnjim aktivnostima i radnjama Sindikata na planu zaštite prava radnika (10,30 sati, Ured SSSH Zadarske županije, C.F. Bianchija 2).

RIJEKA - Konferencija za novinare u povodu 27. međunarodnog sajma NAUTICA i 16. Izložbe inovacija u pomorstvu i nautičkom turizmu, koji će se od 21. do 25. rujna održati na riječkoj rivi (10,00 sati, caffe bar "Karolina", Gat Karoline riječke).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙