FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 28. rujna

Autor: nbrc
ZAGREB, 27. rujna 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 28. rujna.

ZAGREB - "Ususret pristupanju EU i nakon njega" naziv je druge međunarodne konferencije o tržišnom natjecanju. Konferenciju organizira Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja u sklopu projekta IPA 2007 "CRO Compete - Jačanje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora u RH", a na njoj će sudjelovati brojni domaći i europski stručnjaci iz tržišnog natjecanja. Kroz dva panela sudionici će raspravljati o izazovima pristupanja za poslovnu zajednicu u Hrvatskoj te za suradnju u području provođenja zakona o zaštiti tržišnog natjecanja u regiji (9,30 sati, hotel Sheraton).

ZAGREB - Nezavisni hrvatski sindikati održat će svoj IV. redovni sabor na kojem će biti podnijeto izvješće o radu NHS-a, a to je ujedno i izborni sabor na kojem se biraju predsjednik i druga tijela NHS-a. Sudionicima Sabora NHS-a, kako je najavljeno, obratit će se i predsjednik Republike Ivo Josipović (10,00 sati, poslovna zgrada Ina-Naftaplin, Šubićeva 29).

ZAGREB - U okviru sajma "Energetika", koji se održava na Zagrebačkom velesajmu, održat će se stručni skup "Dan energetike 2011 - Hrvatska u zajedničkom europskom energetskom sustavu". Skup organiziraju Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva - Uprava za energetiku i Zagrebački velesajam (10,00 sati, Paviljonu 9, Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - Svečanost zatvaranja projekta "Jačanje administrativnih kapaciteta Ministarstva financija u odnosu na implementaciju nove zakonske regulative iz područja koncesija i javno-privatnog partnerstva". Projekt s proračunom od 246.618 eura financira je Europska komisija i traje do 3. listopada ove godine. (10,00 sati, Informacijski centar Europske unije, Trg žrtava fašizma 6)

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xbn yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙