FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 12. listopada

Autor: dsta
ZAGREB, 12. listopada 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 12. listopada.

(*)ZAGREB- Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predsjednikom Odbora njemačkog gospodarstva za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu Eckardom Cordesom (11.00 sati, Banski dvori - TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka).

ZAGREB - Sindikat metalaca Hrvatske-Industrijski sindikat na konferenciji za novinare predstavit će zahtjeve tog sindikata koje bi članovi trebali uzeti u obzir prilikom opredjeljivanja za stranke na predstojećim parlamentarnim izborima. Sindikat matalaca traži očuvanje i razvoj hrvatske industrije (10,00 sati, Radnički dom, soba 424/IV, Krešimirov trg 2).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Klastera intermodalnog prijevoza održat će se dvodnevna regionalna konferencija pod nazivom "Intermodalni prijevoz i razvojni projekti". Na konferenciji će biti riječi o prednostima i nedostacima liberalizacije željezničkog tržišta u regiji, regionalnim logističkim centrima, poslovnom udruživanju, informatizaciji i dr. (9,30 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Konferencija za novinare povodom otvorenja natječaja za nagradu "ključnarazlika - za raznolikost u upravljanju ljudskim potencijalima". Nositelj projekta "Poticanje raznolikosti na hrvatskom tržištu rada", u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada, je Ured za ljudska prava Vlade RH (11,00 sati, Europski dom, Jurišićeva 1).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare bit će najavljen 6. međunarodni festival vina i kulinarstva koji će se održati u Zagrebu. Riječ je o vinskom i gastronomskom događaju kojim se promiče kultura stola i autohtonih hrvatskih proizvoda (12,00 sati, The Regent Esplanade, dvorana Paris, Mihanovićeva 1).

Zvjezdicom (*) je obilježen događaj za koje je poziv stigao nakon prvog emitiranja najave za srijedu, 12. listopada.

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙