FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 7. rujna

Autor: nbrc
ZAGREB, 7. rujna 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 7. rujna.

(*)SPLIT - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s direktorima županijskih turističkih zajednica priobalja i direktorima predstavništava HTZ-a s hrvatskih emitivnih tržišta Njemačke, Slovenije, Austrije i Mađarske. (12,30 sati, u ACI Marina, Uvala Baluni bb).

CELJE - Na 44. Međunarodnom obrtničkom sajmu (MOS) u Celju svoje proizvode predstavlja i 18 hrvatskih obrtnika u organizaciji i pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore (HOK). To je 16. nastup hrvatskih obrtnika u Celju, a od 18 izlagača njih 13 nastupa prvi puta. Hrvatski će se obrtnici na skupnoj izložbi HOK-a predstaviti na izložbenom prostoru od 32 četvorna metra, a ove su godine najzastupljeniji obrti iz djelatnosti proizvodnje i prerade metala. MOS se održava od 7. do 14. rujna, a na njemu sudjeluje sudjeluje oko 1.700 izlagača iz 36 zemalja.

ZAGREB - Predstavnici Weekend Media Festivala na konferenciji za novinare predstavit će program i popratne događaje tog najvećeg regionalnog festivala komunikacijske industrije, koji će se održati od 22. do 25. rujna u Rovinju (11,00 sati, klub Pepermint, Ilica 24).

ZAGREB - Kružnih putovanja stranih brodova u hrvatskom teritorijalnom moru u prvih sedam mjeseci ove godine bilo je 4,9 posto manje nego u istim mjesecima prošle godine, ali su ti brodovi ove godine u Hrvatskoj boravili 66 dana više te doveli 0,7 posto više putnika, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku. Ukupno je kružnih putovanja stranih brodova u prvih sedam mjeseci ove godine bilo 406, putnika na njima 548.646, a ukupno su u Hrvatskoj boravili 870 dana.

Dežurni urednici:

prije podne: Damir Margetić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙