FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 6. rujna

Autor: dduk
ZAGREB, 5. rujna 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 6. rujna.

RIJEKA - Predsjednik Sindikata pomoraca Hrvatske Vladimir Svalina sa suradnicima održat će konferenciju za novinare na temu "Transadria d.d. - pred odluku Trgovačkog suda". Na Trgovačkom sudu u Rijeci je za 8. rujna zakazano ročište u prethodnom postupku za utvrđivanje uvjeta za otvaranje stečajnog postupka u Transadriji d.d., a prijedlog za pokretanje stečaja podnijeli su radnici te tvrtke (10,00 sati, Dom sindikata "Vladimir Belulović", Krešimirova 4).

ZAGREB - Čelnici Udruge Franak izvijestit će na konferenciji za novinare o aktivnostima udruge proteklih mjesec dana, uključujući prijedlog za ocjenu ustavnosti valutne klauzule, predstavku predsjedniku Republike Ivi Josipoviću te poziv na pregovore Hrvatskoj udruzi banaka i izravno bankama (13,00 sati, prostorije HVIDRA-e, Slovenska 21).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Učilišta Algebra bit će predstavljen projekt "Put do boljeg radnog mjesta" u okviru kojeg će biti otvorena mogućnost dobivanja stipendije za edukaciju u Algebri kao i besplatnog savjetovanja. Program je primarno namijenjen mlađima od 25 godina, nezaposlenima, nezaposlenim ženama starijima od 40 godina i mladim poduzetnicima početnicima. Kroz akciju koja se provodi treći put dosad su dodijeljene stipendije u vrijednosti većoj od dva milijuna kuna (11,00 sati, Visoka škola za primijenjeno računarstvo, Ilica 242 - ulaz iz Domobranske ulice).

Dežurni urednici:

prije podne: Damir Margetić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk/xhsup ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙