FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Fuchs primio učenike OŠ iz Šestanovca

Autor: gvla
ZAGREB, 5. rujna 2011. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs primio je danas u povodu početka nove školske godine učenike 7. i 8. razreda osnovne škole "Dr. fra Karlo Balić" iz Šestanovca u pratnji njihovih nastavnika i ravnateljice, te porazgovarao s njima o uvjetima rada u njihovoj školi i odgovarao na njihova pitanja vezana uz školski program.

Učenici se nalaze na proputovanju kroz Zagreb u sklopu petodnevnog izleta u Slavoniju i Baranju, a ministar ih je primio nakon što su mu poslali pismo u kojemu su izrazili želju da se sastanu i upoznaju s njim i radom Ministarstva.

Ministar je tijekom polusatnog druženja odgovarao na pitanja učenika vezana uz školski kurikulum, preraspodjelu satnice te mogućnost uvođenja novih predmeta poput domaćinstva, dok su djeca ministra upoznala s napretkom ostvarenim u uvjetima pohađanja nastave u svojoj školi u posljednje dvije godine, koja je nadograđena a kabineti su osuvremenjeni i opremljeni novom tehnikom, te mu se zahvalila na odluci o pomicanju početka školske godine u njihovoj županiji.

Uz ministra Fuchsa, neobaveznom druženju s učenicima iz Šestanovca prisustvovali su i državni tajnik za visoko školstvo Želimir Janjić i ravnateljica uprave za osnovno obrazovanje Jasenka Đenović.

(Hina) xgvla ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙