FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Quaestus Nekretnine pokrenule komercijalizaciju industrijske zone Klinča Sela

Autor: dsta
ZAGREB, 3. kolovoza 2011. (Hina) - Quaestus Nekretnine objavile su na Zagrebačkoj burzi kako su kompletirale šesto ulaganje u nekretnine, a ovim ulaganjem fond izravno ulazi u zemljišno-knjižno vlasništvo 38.052 četvornih metara zemljišta u području industrijske zone Klinča Sela, gdje je već pokrenuo projekt industrijske zone Klinča Sela kroz suvlasništvo u društvu G-klasa.

U sklopu industrijske zone Klinča Sela planira se izgradnja modernog poslovnog parka sa svim pratećim sadržajima, kao odgovor na trenutnu i očekivanu potrebu za modernim prostorima logističke i industrijske namjene, s posebnim naglaskom na teretni promet željezničkom prugom.

Industrijska zona smještena je sa sjeverne strane autoceste od Zagreba prema Karlovcu, neposredno uz željezničku prugu Zagreb-Rijeka.

Industrijska željeznička pruga s planiranim terminalom za utovar i istovar unutar zone, neposredni pristup autocesti, blizina koridora Vb, te povezanost s morskim lukama na Jadranu i riječnom lukom u Sisku, čine industrijsku zonu Klinča Sela superiornom lokacijom za distribuciju robe na području Hrvatske, kao i za potencijalni regionalni distributivni centar, navode iz Quaestus Nekretnina.

Dodaju da je na ovaj način, zajedno s prvim ulaganjem u industrijsku zonu Klinča Sela kroz društvo G-klasa d.o.o., fond Quaestus Nekretnine zaokružio i kompletirao prvu fazu realizacije projekta u Klinča Selima, s obzirom da je zemljište u zoni do kraja okrupnjeno.

Fond je također objavio da je G-klasa d.o.o., društvo koje nosi realizaciju projekta industrijske zone Klinča Sela, potpisalo predugovor o zakupu sa renomiranim zakupcem iz veleprodajnog sektora za više od 20.000 četvornih metara logističkog prostora. Useljenje je predviđeno početkom 2013. godine.

(Hina) xpp/xds yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙