FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dugopolje: 1. nacionalno savjetovanje o poduzetničkim zonama

Autor: pgas
SPLIT, 29. lipnja 2011. (Hina) - Prvo nacionalno savjetovanje o poticanju izgradnje poduzetničkih zona u Hrvatskoj održat će se od 30. lipnja do 1. srpnja ove godine u Dugopolju, a svrha mu je pridonijeti afirmaciji poduzetničkih zona diljem Hrvatske, najavio je danas na konferenciji za novinare splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader.

Na savjetovanju će poseban naglasak biti na oblikovanju nacionalne strategije razvoja poduzetničkih zona u Hrvatskoj, dodao je splitsko-dalmatinski župan.

"Želimo izboriti još veći i kvalitetniji poticaj za izgradnju poduzetničkih zona radi otvaranja novih radnih mjesta", kazao je župan, naglasivši da će ulaskom u Europsku uniju Hrvatska biti u prilici rabiti strukturne fondove iz kojih bi novac mogao biti namijenjen i izgradnji poduzetničkih zona.

Pročelnik Odbora za gospodarstvo, razvitak i europske integracije Splitsko-dalmatinske županije Ivica Udovičić izvijestio je da je u proteklih šest godina na području te županije za izgradnju poduzetničkih zona uloženo oko 150 milijuna kuna, a u tim su investicijama sudjelovale državne te županijske institucije i institucije lokalne uprave.

(Hina) xpgas ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙