FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Portal Croadriainvest i Udruga inovatora potpisali sporazum o poslovnoj suradnji

Autor: scvi
ZAGREB, 15. lipnja 2011. (Hina) - Portal specijaliziran za privlačenje stranih investicija Croadriainvest i Udruga inovatora Hrvatske potpisali su sporazum o suradnji na objavi i traženju investicijskog interesa za nove proizvode na tržištu i nove tehnološke procese, priopćeno je danas iz Centra za poduzetništvo Zagreb.

Sporazum o poslovnoj suradnji potpisali su Željko Kovač, direktor Centra za poduzetništvo Zagreb, ujedno i osnivač Croadriainvesta, i Vojislav Raušević, tajnik Udruge inovatora.

Croadirainvest će u okviru poslovne suradnje aktivno raditi na neposrednom povezivanju inovatora i ulagača, organizirati posjete potencijalnih investitora na investicijske lokacije, pružati podršku u procesu izdavanja svih relevantnih dozvola te pomoć u primjeni različitih poticajnih paketa, kao i osigurati podršku nakon provedbe investicijskog projekta.

Kroz suradnju s portalom u Udruzi inovatora, pak, očekuju konkretan interes potencijalnih investitora za pojedine inovacije, koje će nominirati putem Croadriainvest, što je dobar put da intelektualni i inovativni kapital što više približe budućim korisnicima, neovisno o konačnom ishodu svakog projekta, kaže se, između ostaloga, u priopćenju.

Portal Croadriainvest u službenom je pogonu više od tri mjeseca i zabilježio je izniman interes medu malim i srednje velikim tvrtkama iz industrije roba i usluga, turizma te drvne industrije koje su oglasile vlastite projekte putem portala, navodi se u priopćenju.

Trenutno je na njemu objavljeno 14 projekata spremnih za investiranje. Osim pripreme tri inovativna hrvatska proizvoda za strane investitore, Croadriainvest ovih dana prikuplja ponude za velikog jordanskog investitora spremnog za višegodišnje investiranje u hrvatsku drvnu industriju, stoji u priopćenju.

Stranica www.croadriainvest.com je besplatna, kao i sav postupak prikupljanja podataka, obrade, prijevoda, prikupljanja ponuda te provjere investitora.

(Hina) xpp/xsbo ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙