FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 25. svibnja

Autor: dduk
ZAGREB, 25. svibnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 25. svibnja.

(*) ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća (9 sati, zgrada Vlade RH). TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave za medije.

OPATIJA - U Opatiji se od 24. do 27. svibnja održava 34. međunarodni skup za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku - MIPRO 2011. Na skupu će sudjelovati više od 1000 stručnjaka iz oko 40 zemalja, a koji djeluju u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija (10,30 sati, Hotel Adriatic).

ZAGREB - U Ministarstvu financija održat će se prezentacija "Prevencija i suzbijanje nepravilnosti i prijevara u EU fondovima - uloga medija i komunikacije s javnošću". Teme su zaštita financijskih interesa Europske unije u Hrvatskoj, uloga medija u tom procesu, suradnja s Europskim uredom za borbu protiv prijevara te prijava sumnji u nepravilnosti i prijevare, u okviru upravljanja predpristupnim programima EU-a (10,30 sati, Ministarstvo financija, Katančićeva 5).

Zvjezdicom (*) je označen događaj za koji je najava stigla nakon emitiranja prve najave.

N a p o m e n a: ranije najavljena konferencija za novinare u povodu međunarodne konferencije "Pogled k Rusiji" organizatori su odgodili za četvrtak, 26. svibnja.

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

faks: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xdduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙