FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 13. lipnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba o prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog radova je za sav promet zatvorena dionica državne ceste D1 između Knina i Gračaca. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac i obratno, ili autocestom A1. Zbog radova, na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h (do 15.lipnja). Vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju u zoni novog čvora Jakuševac. Vozače molimo za strpljenje s obzirom da će promet biti prekidan na 15 minuta. Zbog radova na državnoj cesti D102, na otoku Krku, kod zračne luke, vozi se otežano. Na autocesti A1 na naplatnoj postaji Zadar istok do 13 sati zbog održavanja sustava naplate cestarine korisnici neće moći plaćati cestarinu i pretplatne proizvode debitnim i kreditnim karticama.

ZAGREB - Djelomice, a u Slavoniji i Dalmaciji prijepodne i pretežno sunčano. Poslijepodne mjestimice pljuskovi i grmljavina, uglavnom u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije, a u noći se kiša i grmljavina očekuju u većini zapadnih krajeva te ponegdje na sjevernom Jadranu. Vjetar na kopnu slab, a na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 23 i 28 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙