FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste mokre u velikom dijelu zemlje

Autor: jnah
ZAGREB, 3. lipnja 2011. (Hina) - Treba voziti opreznije po mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i na sjevernom Jadranu, navodi Hrvatski autoklub u izvješću o stanju u prometu u 7 sati.

Na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu).

Jak vjetar povremeno puše na autocesti A1, od tunela Sveti Rok do čvora Maslenice, i na autocesti A 6, Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do tunela Tuhobić.

Zatvorena je državna cesta D1 između Gračaca i Knina, od Očestova do Pađena. Obilazak je Knin -D59 -Kistanje -ŽC6026 -Obrovac -D27 -Gračac, i obratno (do 15. lipnja).

Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema GP Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D1 do čvora Trakoščan.

Na autocesti A 1 od vijadukta Božići do sjevernog ulaza u tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno, a brzina je ograničena na 60 km/h.

Na riječkoj obilaznici zatvoren je izlazni krak na čvoru Rujevica u smjeru Zagreba.

Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je promet teretnih vozila u oba smjera. Granični prijelaz Tovarnik zatvoren je za sav promet zbog prosvjeda poljoprivrednika sa srpske strane.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙