FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pankretić obišao gradilište školske športske dvorane

Autor: hspa
DUBROVNIK, 8. lipnja 2011. (Hina) - Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Božidar Pankretić obišao je danas u Župi Dubrovačkoj gradilište školske športske dvorane u koju će to ministarstvo uložiti 11,5 milijuna kuna, a ostatak od 800 tisuća kuna osigurat će općina Župa Dubrovačka.

Tom je prigodom potpredsjednik vlade Božidar Pankretić istaknuo kako je vrlo važno da radovi dobro napreduju kako bi se djeca Župe Dubrovačke što prije počela koristiti tom dvoranom. Dodao je kako će učiniti sve da se rokovi poštuju i da dvorana bude gotova do početka nove školske godine.

Izradnja športske dvorane u Osnovnoj školi Župi Dubrovačkoj, koju pohađa 620 učenika, počela je prije nekoliko godina. Budući da je Građevinsko poduzeće Dubrovnik otišlo u stečaj, izgradnja je stala, jer je trebalo neko vrijeme da se izabere novi izvođač radova - tvrtka Fenix iz Slavonskoga Broda.

Potpredsjednik vlade Božidar Pankretić večeras će u Dubrovniku potpisati sporazum o financiranju kapitalnih vodno-gospodarskih projekata u 2011. godini, vrijednih 42 milijuna 900 tisuća kuna. Potpisat će i ugovor o financiranju projekta zaštite od onečišćenja voda u priobalnom području - Jadran faza II. - Dubrovnik.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙