FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 28. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog jake bure zabranjen je promet na dionici Jadranske magistrale (D8) od Senja do Svete Marije Magdalene za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Jak vjetar usporava vožnju na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od čvora Kikovica do tunela Tuhobić i na vijaduktu Drežnik. Na autocesti A1 od vijadukta Božići do južnog dijela tunela Sv.Rok zbog bočnih udara vjetra brzina je ograničena na 60 km/h. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima. Zbog radova je za sav promet zatvorena državna cesta D 217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo. Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je preko Otočca. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, vozi se pretjecajnim trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvora Buzin do čvora Lučko vozi se jednom stranom kolnika uz ograničenje brzine od 40 km/h. Kroz tunel Mala Kapela na autocesti A 1, vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Zbog radova, brza cesta Solin-Klis (D1) bit će zatvorena za promet danas od 10 do 10,30 i 22 do 22,30. Promet će teći obilazno starom kliškom cestom. U povodu Praznika rada bit će zabranjen promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona u petak, od 15 do 23 sata i u nedjelju, na praznik, od 14-23 sata. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1).

ZAGREB - Umjereno i znatno oblačno ponegdje sa slabom povremenom kišom ili ponekim kratkotrajnim pljuskom. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, na Jadranu slaba i umjerena, ujutro podno Velebita i jaka bura, a na srednjem i južnom dijelu i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka većinom od 16 do 21 Celzijevih stupnjeva, u gorju nešto niža.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙