FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: macu
ZAGREB, 26. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima. Jak vjetar povremeno i mjestimično otežava promet na autocesti Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobića. Za sav promet zatvorena je državna cesta Grabovac-Ličko Petrovo Selo. Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac-Špilnik-Borje-Prijeboj-GP Ličko Petrovo Selo. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema čekanja. Teretni je promet pojačan na graničnim prijelazima Macelj i Pasjak na izlasku iz zemlje. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno, a samo će u istočnoj Slavoniji prevladavati sunčano. Mjestimična kratkotrajna kiša, ili pljusak ponegdje uz grmljavinu, očekuju se uglavnom u sjeverozapadnim krajevima, Lici i Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, u istočnoj Slavoniji većinom umjeren istočni i jugoistočni, a na sjevernom Jadranu bura. Najviša temperatura između 17 i 22, u Gorskom kotaru, i Lici od 13 do 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙