FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: otvoren sajam knjiga

Autor: hsup
RIJEKA, 29. travnja 2011. (Hina) - Četvrti Riječki sajam knjiga KIČMA, na kojem će do 8. svibnja posjetiteljima biti ponuđeno više desetaka tisuća naslova po povoljnijim cijenama, otvoren je večeras u Filodrammatici na Korzu.

Sajam je otvorio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, a održava se u zgradi Filodrammatice, u dvjema V.B.Z.-ovim knjižarama na Korzu te na Trgu Republike Hrvatske.

Kako su naveli organizatori, Riječki sajam knjiga KIČMA zamišljen je kao višednevna kulturna priredba koja promiče knjige i čitanje, stvara nove kulturne inicijative, omogućuje i potiče kulturnu suradnju, susrete i izravan uvid u izdavačke programe.

Svrha je sajma omogućiti posjetiteljima kupnju knjiga i drugih tiskovina po povoljnijim cijenama te upoznavanje autora, urednika i drugih koji su zaslužni za njihovo izdavanje. Sajam će popratiti predstavljanja knjiga domaćih i inozemnih autora, a predviđeni su programi predstavljanja dječjih autora, dobitnika književnih nagrada, programi večeri s autorima, predstavljanja popularnih domaćih autora, riječkih nakladnika i drugi.

Sajam su organizirali Udruga parNas i nakladnička kuća V.B.Z. s Gradskom knjižnicom Rijeka.

(Hina) xhsup ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙