FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTP banka: povoljniji stambeni i najniža kamata na subvencionirane kredite

Autor: dsta
ZADAR/ZAGREB, 21. travnja 2011. (Hina) - OTP banka objavila je danas da je ponudila najpovoljniju kamatnu stopu od 4,35 posto za subvencionirane stambene kredite, te da će od 1. svibnja građanima ponuditi stambene kredite s fiksnom kamatnom stopom za prve dvije godine otplate već od 4,99 posto.

OTP banka sklopila je ugovor s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) o davanju subvencioniranih stambenih kredita. Pritom iz te banke navode kako je OTP banke ponudila najpovoljniju kamatnu stopu od 4,35 posto (efektivna kamatna stopa - EKS 4,44 posto) fiksnu tijekom prve četiri godine otplate kredita i kamatnu stopu od 4,75 posto (EKS 4,85 posto) fiksnu za petu i šestu godinu otplate kredita.

Također najavljuju da će od 1. svibnja OTP banka građanima ponuditi još povoljnije stambene kredite s fiksnom kamatnom stopom za prve dvije godine otplate kredita. Kod ovih kredita za mlade kamatna stopa bit će 4,99 posto (EKS 6,63 posto) fiksna za prve dvije godine otplate, dok će u standardnoj ponudi kamatna stopa biti 6,25 posto (EKS 7,06 posto) fiksna za prve dvije godine otplate.

Stambeni krediti s fiksnom kamatnom stopom za prve dvije godine otplate odobravaju se u visini od 15.001 do 50.000 eura za adaptaciju stana, odnosno od 15.001 do 250.000 eura za kupnju nekretnine. Uz ove stambene kredite propisuje se najpovoljniji odnos hipoteke od 1:1, navode iz OTP banke dodajući da do kraja lipnja traje akcija u kojoj je moguće ugovoriti sve stambene kredite u njihovoj ponudi bez troška naknade za obradu kredita.

(Hina) xpp/xds yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙