FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uskrsna čestitka Jasena Mesića

Autor: tkol
ZAGREB, 21. travnja 2011. (Hina) - Ministar kulture i predsjednik vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Jasen Mesić uputio je danas uskršnju čestitku kardinalu Josipu Bozaniću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije i nadbiskupu đakovačko-osječkom Marinu Srakiću, te pravoslavnim i ostalim kršćanskim crkvama, obzirom da ove godine svi kršćani Uskrs slave na isti dan.

"U ime Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Vlade Republike Hrvatske i u svoje ime, čestitam Vam blagdan Uskrsa, sa željom, da proslava Uskrsne Istine bude poseban poticaj svakom vjerniku, kako bi u svom životu stvarao prostore susreta sa čovjekom dobre volje.

Neka uskrsna poruka, koju prema svom poslanju neumorno naviještate, svojom vječnom svježinom, prati svako promicanje kulture mira i ljubavi, svako hrabro i zauzeto pokretanje novih radnih inicijativa, iskreno zauzimanje na društvenom i političkom planu, a sve u smislu rasta i osnaživanja vjekovne ljubavi našega naroda prema neupitnim vrednotama ucijepljenim u njegovu dušu darom vjere", stoji u čestitki ministra kulture i predsjednika vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Jasena Mesića.

(Hina) xpp/xkt yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙