FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 6. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete. Na dionicama gdje traju radovi, upozorava se vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju. Zbog obnove mosta Vaganac, za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo. Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom (D 1), a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac (D 50)-Špilnik (D 52)-Borje (D 1)-Prijeboj (D 504)-GP Ličko Petrovo Selo. Na autocesti A 1 od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božići, u smjeru Splita, promet teče dvosmjerno, jednom stranom kolnika. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Trajekti plove po plovidbenom redu.

ZAGREB - U većini krajeva pretežno sunčano, a u unutrašnjosti je uz povremeno više oblaka ponegdje moguć kratkotrajni pljusak. Vjetar većinom slab, u Slavoniji povremeno umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu ujutro umjerena, na južnom dijelu i jaka bura i sjeverozapadnjak, a na otvorenome moru umjeren do jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka od 16 do 21 Celzijev stupanj.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙