FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 7. travnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrimeteorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Zbog prometne nesreće zatvorena je državna cesta D52 Otočac-Korenica u mjestu Zalužnica. Obilazak regulira policija. Zatvoren je Istarski ipsilon između čvorova Ivoli i Cerovlje. Obilazak je županijskom cestom kroz Cerovlje. Za sav promet, zatvorena je državna cesta između Grabovca i graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo.Teretnim vozilima privremeno je dopušten promet Ličkom magistralom kroz Plitvice, a prijevoz opasnih tvari, cisterni i eksplozivnih tvari preusmjeren je cestama: Otočac-Špilnik-Borje-Prijeboj-GP Ličko Petrovo Selo. Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete. Na autocesti A 1 od južnog izlaza tunela Sveti Rok do vijadukta Božić promet teče dvosmjerno, jednom stranom kolnika. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Teretni je promet pojačan na GP Macelj. Trajekti plove po plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano i toplo. U sjevernim i istočnim krajevima prijepodne, a na južnom Jadranu poslijepodne, očekuje se povremeno umjerena i povećana naoblaka. Vjetar većinom slab, u Slavoniji i na otvorenom moru umjeren sjeverozapadnjak, a poslijepodne u Međimurju i Podravini jugozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 19 i 24 Celzijeva stupnja.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙