FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 16. travnja

Autor: uand
ZAGREB, 16. travnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 16. travnja, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB/OSIJEK/RIJEKA/SPLIT - Branitelji će održati više prosvjednih skupova: prosvjedni skup u Zagrebu pod motom "Za Domovinu" u organizaciji pokreta Hrast i političke inicijative Akcija za bolju Hrvatsku (12 sati, Trg bana Jelačića); u Osijeku Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata Osječko-baranjske županije najavila je prosvjed zbog haaške osude hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača (13 sati, Trg Ante Starčevića); u Rijeci Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata organizira prosvjedni skup u središtu Rijeke (11 sati); u Splitu skup potpore osuđenim i progonjenim generalima i braniteljima na Rivi organizira udruga "Volim Hrvatsku" (12 sati).

ZAGREB - Hrvatska socijalno - liberalna stranka održat će konferenciju za novinare. O stavu stranke o Zakonu o pravima i dužnostima zastupnika u Hrvatskom saboru i o stranačkim kandidatima za parlamentarne izbore u izbornim jedinicama govorit će predsjednik HSLS-a Darinko Kosor (13,30 sati, Zrinjevac 17/1).

OSIJEK - Utakmica 25. kola Prve HNL Osijek - Split (16 sati, stadion Gradski vrt).

ŠIBENIK - Utakmica 25. kola Prve HNL Šibenik - Zadar (16 sati, stadion Šubićevac).

SPLIT - Utakmica 25. kola Prve HNL Hajduk - Karlovac (18 sati, stadion Poljud).

ZAGREB - Susret 5. kola Svjetskog prvenstva u hokeju na ledu skupine B divizije II između Hrvatske i Rumunjske (20.15 sati, Dom sportova).

Dežurni na desku FaH-a: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙