FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 13. travnja

Autor: uand
ZAGREB, 13. travnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 13. travnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Nastavak 23. sjednice Hrvatskog sabora. Zasjedanje se nastavlja raspravom o prijedlogu potvrđivanja Memoranduma o razumijevanju s Europskom unijom o sudjelovanju Hrvatske u programu Interoperabilna rješenja za europsku javnu upravu (ISA). Memorandum o razumijevanju predstavlja pravnu osnovu koja omogućava Hrvatskoj sudjelovanje u aktivnostima u okviru programa ISA. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. marka 6).

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će britanskog ministra pravosuđa Kennetha Clarka (9,30 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s britanskim ministrom pravosuđa Kennethom Clarkom (10,15 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Potpredsjednik hrvatske Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković održat će sastanak u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija s veleposlanicima država članica Europske unije kako bi ih upoznali s ispunjavanjem obveza Republike Hrvatske za zatvaranje Poglavlja 23 - Pravosuđe i temeljna prava. (12,30 sati, Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8). Prije početka sastanka ministri Jandroković i Bošnjaković dat će izjave za medije.

ZAGREB - Hrvatski ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković primit će britanskog ministra pravosuđa Kennetha Clarka s kojim će razgovarati o napretku Republike Hrvatske u ispunjavanju mjerila za zatvaranje Poglavlja 23 - Pravosuđe i temeljna prava, posebice s naglaskom na probleme kojima se susreću sve države članice EU-a u provođenju pravosudnih reformi (u 11 sati, Ministarstvo pravosuđa, Dežmanova 10). Jedna od ključnih tema bit će i procesuiranje ratnih zločina s osvrtom na rad specijaliziranih sudova. Nakon sastanka predviđene su izjave za medije (u 12 sati).

RIJEKA - Predsjednik Republike Ivo Josipović i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović obići će Islamski centar u izgradnji (19,15 sati, Rujevica bb).

ZAGREB - Konferencija za novinare Udruge hrvatskih branitelja 1990.-1996. o tijeku priprema organizacije prosvjednog skupa koji će se održati u subotu, 16. travnja, u 12 sati na Trgu bana Jelačića pod motom "Za Domovinu" u organizaciji te udruge te u suorganizaciji Pokreta HRAST i političke inicijative za bolju Hrvatsku (10,30 sati, Hrvatski novinarski dom, Perkovčeva).

Dežurni na desku FaH-a:

prije podne: Ivana Kutni

poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙