FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 5. travnja

Autor: ikut
ZAGREB, 5. travnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 5. travnja koje ćemo popratiti fotografijama:

DUBROVNIK - Počinje međunarodna konferencija "Brownov forum: Trgovina i ulaganja između SAD i jugoistočne Europe”, veliki skup gospodarstvenika i političara kojem je cilj pružiti mogućnost rasprave o tome što zemlje regije čine i mogu učiniti glede poboljšanja ozračja u svojim gospodarstvima te otvoriti vrata za prekograničnu i transatlantsku trgovinu i ulaganja. Sudionike konferencije uvodno će pozdraviti predsjednik Ivo Josipović, premijerka Jadranka Kosor i američki veleposlanik u Hrvatskoj James Foley.

ZAGREB - Na dnevnom redu sjednice Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb najavljeni su prijedlozi zakona o socijalnoj skrbi te zakona o izmjenama i dopunama zakona o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija (15 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Na sjednici Odbora za financije i državni proračun Hrvatskoga sabora, bit će riječi, među ostalim, o izvješću o korištenju pretpristupnih programa pomoći Europske unije za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca prošle godine (16 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Na sjednici Odbora za Hrvate izvan Republike Hrvatske raspravljati će se o prijedlogu zakona o potvrđivanju sporazuma između hrvatske vlade i Vijeća ministara BiH o povratku izbjeglih osoba iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine (14,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Savez udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o dopisu koji su uputili u Hrvatski sabor u ime osamnaest krovnih udruga Republike Hrvatske i zahtjevu za održavanjem posebne saborske sjednice na temu "Rasprava o Deklaraciji o Domovinskom ratu" (11 sati, prostorije Udruge).

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) počinju četiri specijalizirana međunarodna sajma - gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije Zagreb transport show, graditeljstva i opremanja Graditeljstvo, obrtništva te grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda Interklima. Sajmovi traju do 9. travnja, a na njima će se prema najavama predstaviti 451 izlagač iz 23 zemlje (11 sati otvorenje, ZV - Kongresni centar).

ZADAR - Utakmica 4. kola Lige za prvaka PH za košarkaše između Borik-Puntamike i Zagreba CO (18,45 sati, dvorana Jazine).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙