FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 14. travnja

Autor: uand
ZAGREB, 14. travnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 14. travnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (10 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Hrvatski sabor 23. sjednicu nastavlja raspravom o izmjenama Zakona o rudarstvu (9,30 sati).

ZAGREB - Sjednica saborskog Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. Na dnevnom se redu, među ostalim, nalazi pokretanje postupka sukoba interesa protiv Zdravka Ronka, zastupnika u Hrvatskome saboru i gradonačelnika Grada Požege te donošenje odluke Povjerenstva po podnesenoj prijavi sukoba interesa protiv Ivana Šukera, zastupnika u Hrvatskome saboru (16 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Skup potpore "Hrabra srca, uzdignute glave, molitvom za hrvatske branitelje i generale", u organizaciji pripadnika specijalne policije, gardijskih postrojba i dragovoljaca Domovinskog rata. Okupljanje će početi u 16,30 do 17 sati na parkiralištu u Šarengradskoj ulici kod Ciboninog tornja. U 17 sati predviđeno je formiranje mimohoda koji će se kroz gradske ulice uputiti na Svetu misu za sve hrvatske generale, u katedrali s početkom 18 sati.

ZAGREB - Obilježavajući 20 godina od prvih višestranačkih izbora u Republici Hrvatskoj fakultet političkih znanosti i GONG organiziraju četvrti, u nizu od pet skupova, na temu izbora: "20 godina izbora - osvrt na izborne manipulacije" (17 sati, Fakultet političkih znanosti).

ZAGREB - U Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje (DUZS) održat će se konferencija za medije o temi "Spremnost Republike Hrvatske za potrese i prezentacija projekta Safequake" s namjerom upoznavanja javnosti s pravilima, preporukama i uputama za pravilno reagiranje u slučaju potresa (10 sati, DUZS).

ZAGREB - Na sjednici Skupštine Hrvatske gospodarske komore (HGK) bit će razmotreno izvješće o radu HGK za prošlu godinu. Skupština će uz ostalo raspravljati i o izvješću Nadzornog odbora o pregledu završnog računa HGK za 2010. godinu (12 sati, HGK).

ZAGREB - Otvaranje dviju izložaba u Muzeju suvremene umjetnosti (MSU): "Arhitektura za humaniji svijet - Jugoslavenski paviljon Vjenceslava Richtera za Expo 58" tematizira ulogu propagandnih izložbi od druge polovice 1940-tih do sredine 1960-tih godina u promociji nacionalnog identiteta. Izložba "Za aktivnu umjetnost - Nove tendencije pedeset godina poslije (1961.-1973.)", okupit će sva važna djela i umjetnike tog pokreta i ukazati koliko su njihove ideje i danas aktualne i svježe, prisutne i primjenjive u umjetnosti i srodnim disciplinama (19 sati, Muzej suvremene umjetnosti).

ZAGREB - Utakmica 6. kola Lige za prvaka prvenstva Hrvatske u košarci Cibona - Alkar (18 sati, KC Dražen Petrović).

RIJEKA - U Brodogradilištu 3. maj bit će isporučen tanker za prijevoz nafte, naftnih prerađevina i kemikalija "Velebit" koji je u riječkom brodogradilištu izgrađen za zadarsku Tankersku plovidbu (13 sati, Brodogradilište 3. maj).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙