FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RS nudi pomoć izbjeglim Srbima iz Hrvatske

Autor: zkre
MOSTAR, 12. travnja 2011. (Hina) - Ministarstvo izbjeglica Republike Srpske pozvalo je Srbe izbjegle iz Republike Hrvatske, trenutačno nastanjene u tome entitetu, da se do 15. travnja prijave kako bi mogli sudjelovati u regionalnom programu pomoći stambenog zbrinjavanja.

Kako je priopćilo to ministarstvo, prijaviti se mogu bivši nositelji stanarskih prava u Hrvatskoj. Ministarstvo upozorava da je to posljednja prilika za njihovo evidentiranje. Dodaje se da će samo evidentirane osobe biti obuhvaćene projektom trajnog stambenog zbrinjavanja u državi po vlastitom izboru.

Sudjelovanje u tome projektu nikome ne uskraćuje mogućnost pristupa programu stambenog zbrinjavanja u Republici Hrvatskoj, niti bilo kojem drugom programu stambenog zbrinjavanja u ostalim zemljama, objašnjava ministarstvo za izbjeglice Republike Srpske.

Trenutačno se u BiH prijavilo 687 osoba. U sklopu regionalnog projekta trajnog stambenog zbrinjavanja izbjeglica, u kojem sudjeluju Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija i Crna Gora, planirano je održavanje donatorske konferencije u Beogradu, na kojoj bi bio prikupljen novac za realizaciju toga projekta.

(Hina) xzkre yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙