FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sporazum o policijskoj suradnji Hrvatske i Crne Gore

Autor: dram
BUDVA, 17. ožujka 2011. (Hina) - Državni tajnik u ministarstvu unutarnjih poslova Ivica Buconjić i crnogorski ministar unutarnjih poslova Ivan Brajović potpisali su u četvrtak u Budvi sporazum o policijskoj saradnji između dviju država, koji bi trebao omogućiti unaprjeđivanje borbe protiv kriminala.

Buconjić i Brajović naglasili su pritom da će taj sporazum ojačati suradnju dviju država na uklanjanju opasnosti za opću sigurnost i javni red, pridonijeti sprječavanju i rasvjetljavanju kaznenih djela i poboljšanju stanja sigurnosti i zaštiti državnih granica u pograničnom području.

Buconjić je naglasio da je potpisivanje ovoga sporazuma kruna dobre suradnje Crne Gore i Hrvatske na svim područjima, te da ovaj dokument prati najbolju pravnu praksu Europske unije.

Crnogorski ministar unutarnjih posova Ivan Brajović ponovio je da Crna Gora i Hrvatska nemaju nikakvih otvorenih tema kad je riječ o policijskoj suradnji.

„Sporazum je još jedan pokazatelj iznimne suradnje ministarstava unutarnjih poslova i policija Crne Gore i Hrvatske“, kazao je Brajović novinarima.

(Hina) xdram yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙