FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Božinović s bugarskim veleposlanikom

Autor: vmrs
ZAGREB, 8. ožujka 2011. (Hina) - Ministar obrane Davor Božinović primio je u utorak u nastupni posjet bugarskog veleposlanika Ivana Stojanova Sirakova i s njime razgovarao o skoroj međunarodnoj konferenciji/izložbi vojne opreme i naoružanja ASDA koja će se krajem ožujka održati u Splitu, priopćeno je iz MORH-a.

Na izložbi od 29. do 31. ožujka u Spaladium areni očekuje se nazočnost visokih delegacija iz zemalja regije. "Bit će to prilika za upoznavanje s najnovijim dostignućima na polju obrambene tehnologije, ali i mogućnost da se kroz međusobne susrete produbi vojno-tehnička suradnja u regiji", istaknuo je ministar Božinović. Bilo je riječi i o skoroj konferenciji država članica Procesa suradnje u Jugoistočnoj Europi (South-East European Cooperation Proces – SEECP) tijekom ožujka u Budvi.

Dosadašnja bilateralna obrambena suradnja dviju zemalja ocijenjena je uspješnom, a razgovaralo se i o mogućnostima zajedničke obuke pilota sukladno postojećim obučnim kapacitetima dviju zemalja, kaže se u priopćenju.

(Hina) xvm/xpp ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙