FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HT o važnosti malih poduzetnika

Autor: tmis
ZAGREB, 17. ožujka 2011. (Hina) - S obzirom na važnost malih poduzetnika za hrvatsko gospodarstvo te s ciljem poboljšanja suradnje s tim segmentom Hrvatski Telekom (HT) je pojednostavio i prilagodio tarife njihovim potrebama te umjesto dosadašnjih osam od sada im nudi dvije osnovne tarife zajedničkog naziva FlexBiz, kazala je na današnjem susretu s novinarima članica Uprave T-HT-a i glavna operativna direktorica za poslovne korisnike Irena Jolić Šimović.

Predstavljajući novi koncept tarifa istaknula je da mali poduzetnici u Hrvatskoj čine vrlo bitan segment koji pokreće razvoj, a s obzirom da je u ukupnom broju registriranih tvrtki više od 90 posto malih tvrtki i obrta odnosno onih koji zapošljavaju do 10 ljudi općenito su važni za hrvatsko gospodarstvo.

Iznijela je pritom i podatke iz prvih devet mjeseci prošle godine po kojima je malo gospodarstvo u ukupnom broju zaposlenih u Hrvatskoj sudjelovalo s gotovo 50 posto, u ukupnim prihodima 34 posto, u bruto dobiti s gotovo 40 posto, a u ukupnim investicijama s 41 posto.

Njihova fleksibilnost u poslu traži i popratne fleksibilne usluge, pa tako i telekomunikacijske, što će im, kako očekuje, pružiti nove tarife, u kojima su cijene otprilike 30 posto niže od prijašnjih i koje nude kombinaciju fiksne i mobilne komunikacije uključujući i mobilni internet.

Kazavši kako prihod od tog korisničkog segmenta (mali poduzetnici) ima znatan udjel u ukupnom prihodu HT-a od poslovnih korisnika, Jolić Šimović je dodala i da kod tog segmenta bilježe stalni i stabilni rast.

Za ovu je godinu najavila i izmjene još nekih tarifa, kao i uvođenje novih ICT usluga za male i velike tvrtke.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙