FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijetili ženama pištoljima i pucali

Autor: dsil
RIJEKA,14. ožujka 2011.(Hina) - Zbog nasilja u obitelji i nedopuštena držanja oružja jučer je u Rijeci pritvoren 41-godišnjak, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava (PU).

Utvrđena je osnovana sumnja da se u petak navečer na Lošinju nasilno ponašao prema supruzi u nazočnosti maloljetne kćeri. Prijetio je supruzi pištoljem, opalio dva hitca u zrak, udario je u lice i udaljio se. Zbog ozljede ženi je pružena liječnička pomoć.

Policija je nasilnika pronašla sljedeći dan ujutro u vidljivo pijanu stanju. Kod njega je pronađen pištolj marke "crvena zastava" s više komada streljiva i nož. Oduzeto oružje je držao protuzakonito.

Druga pucnjava iz pištolja dogodila se sinoć u Rijeci, u kafiću u sklopu novog centra "Zamet". Policija je utvrdila da je 64-godišnjak iz Marinića oko 23 sata pucao iz pištolja, koji nezakonito posjeduje, u kafiću prema vratima zahoda u koji se zaključala 26-godišnja konobarica. U pucnjavi nije ozlijeđena.

Kad je priveden, u krvi mu je izmjereno 0,8 promila alkohola.

Osim zabrane da posjećuje taj kafić i približava se konobarici sljedećih sedam dana bit će i kazneno prijavljen zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙