FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ženu u Stankovcima ubio 20-godišnji sin

Autor: barn
ZADAR, 10. ožujka 2011. (Hina) - Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje i uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo privest će večeras istražnom sucu u Zadru 20-godišnjaka, koji je 26. veljače u kući svoje bake u Stankovcima ubio svoju 40-godišnju majku i bacio je u gusternu.

O tome su na današnjoj konferenciji za novinare izvijestili načelnik zadarske Policijske uprave Darko Car i načelnik Odjela kriminalističke policije Gašpar Begonja, ne navodeći identitet žrtve ni ubojice, no majka ubijene i ubojičina baka Marica Morić potvrdila je novinarima da se radi o Dinu Sakiću i njegovoj majci Divni Morić.

Policija je za Divnom Morić tragala od 26. veljače, kada je njen nestanak prijavila njezina majka Marica.

Neslužbeno se doznaje da je Dino svoju majku nakon kraće prepirke udario šakom u glavu, a kada je pala na pod, zatukao je s pet smrtonosnih udaraca čekićem. Prema vlastitom priznanju, Dino je nakon toga otišao od kuće prodati majčinu zlatninu. Prvo je pokušao u Šibeniku, a kada nije uspio zaputio se u Trogir, gdje je zlatninu prodao za 21.000 kuna. Novac je navodno trošio na kockanje, kladionice i noćni provod.

Zbog nasilja nad majkom i bakom Dino Sakić je bio godinu dana u zatvoru, a izašao je prije dva mjeseca. Policiji je poznat još kao 15-godišnjak, kada je zbog krađa i provala bio i popravnom domu u Zadru.

(Hina) xbarn yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙