FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvaranje Peveca u Splitu 18. ožujka

Autor: tper
ZAGREB, 10. ožujka 2011. (Hina) - Trgovački lanac Pevec u stečaju u nastojanjima da u 2011. ostvari duplo veći tržišni udio, u petak 18. ožujka, otvorit će još jedan prodajni centar, onaj u Splitu, izvijestili su iz Peveca.

Riječ je o nešto više od pet tisuća kvadrata prodajnog prostora. U splitskom prodajnom centru, koji je po prometu bio četvrti Pevecov centar, zaposlen je 61 radnik, od ukupnog broja zaposlenih 60 posto je radnika koji su već radili u Prodajnom centru Pevec Split.

U prošloj godini otvoreno je 11 centara - Bjelovar, Koprivnica, Kutina, Zadar 1 i 2, Rijeka, Pula, Varaždin, Osijek, Zagreb Jankomir i Žitnjak, a ostvareni prihod je veći od 350 milijuna kuna.

U tvrtki napominju kako iako u stečaju Pevec redovno podmiruje sve tekuće troškove kako zaposlenika, tako i centara od poreza do dobavljača.

U prilog činjenici da je Pevec na dobrom putu pozitivnog oporavka, navode, ide i sve veći interes domaćih ali ino dobavljača koji svoju robu žele plasirati upravo u prodajnim centrima Pevec.

U narednom razdoblju Pevec u stečaju sačiniti će stečajni plan čije usvajanje bi značio završetak stečajnih postupaka s preustrojem, odnosno nastavak poslovanja novog trgovačkog društva, što ovisi o svim vjerovnicima Peveca, ističu u tvrtki.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙