FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skupština Zagrebačkog holdinga usvojila Plan poslovanja

Autor: mbuj
ZAGREB, 9. ožujka 2011. (Hina) - Skupština Zagrebačkog holdinga na današnjoj je sjednici usvojila plan poslovanja za ovu godinu s 4.529,78 milijuna kuna prihoda i isto toliko rashoda te plan investicija od 715,77 milijuna kuna, priopćeno je iz Zagrebačkog holdinga.

Plan investicija za 2010. godinu bio je u iznosu od 1.230 milijuna kuna - osigurana vlastita sredstva iznosila su 625 milijuna kuna, dok su neosigurana sredstva iznosila 605 milijuna kuna.

U priopćenju iz Zagrebačkog holdinga navodi se kako je Skupština tog trgovačkog društva na današnjoj sjednici između ostalog usvojila i Odluku Uprave o odobravanju poticajnih mjera za kupnju stana u naselju Novi Jelkovec djelatnicima Zagrebačkog holdinga.

U tom je naselju od ukupno 2713 ostalo oko 600 neprodanih useljivih stanova, a kako bi potaknula prodaju tih stanova, Uprava Zagrebačkog holdinga svojim će zaposlenicima omogućiti zajam u visini 100 eura po četvornom metru kupljenog stana s rokom otplate do pet godina i kamatom od četiri posto godišnje.

(Hina) xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙