FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za ponedjeljak, 28. veljače

Autor: uand
ZAGREB, 28. veljače 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 28. veljače koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Konferencija za novinare Petra Čobankovića, potpredsjednika Vlade RH, ministra poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja te predsjednika UO HFP na temu "Sunčani Hvar- iznalaženje rješenja". Konferenciji će nazočiti i predstavnici ORCO grupe (12 sati, Hrvatski fond za privatizaciju).

SPLIT - Konferencija za novinare u povodu "Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije – ASDA" koja će se u Spaladium areni u Splitu održati od 29. do 31. ožujka. Na konferenciji će biti ministar obrane Davor Božinović, državni tajnik u MORH-u Mate Raboteg, zamjenik načelnika GS OS RH za planove i resurse general pukovnik Slavko Barić i drugi (11 sati, Kongresno ugostiteljski centar "Poljud"). Na izložbi se očekuje sudjelovanje više od 100 tvrtki iz Hrvatske, regije i svijeta.

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) dodijelit će priznanja "Zlatna kuna" trgovačkim društvima, bankama i osiguravajućim društvima za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Također će se dodijeliti "Zlatne kune" za životno djelo i inovatorstvo te će biti proglašeni proizvodi, novi dobitnici prava uporabe znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko. U sklopu "Zlatne kune" ove će se godine po prvi put dodijeliti nagrada Indeks DOP-a tvrtkama koje su pokazale iznadprosječan učinak u područjima društvene odgovornosti (20 sati, Nacionalna i sveučilišna knjižnica).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Sindikata državnih službenika bit će riječi o prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima kojeg je Vlada usvojila na svojoj sjednici 24. veljače (10 sati, Sindikat državnih službenika, Trg kralja Petra Krešimira IV).

ZAGREB - Dodjela godišnjih nagrada i priznanja Hrvatskog zbora sportskih novinara u Zagrebu (12 sati, Novinarski dom).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙